Concurrentie

Hoe ben ik de concurrent voor? 

Als je als bedrijf in de markt zit heb je 9 van de 10 keer last van concurrenten, dat zijn bedrijven die dezelfde product/dienst aanbieden als jijzelf, die zich richten op dezelfde doelgroep in meeste gevallen. Dit is een bedreiging voor jouw bedrijf omdat je niet wil dat al de doelgroep waar jij je op richt allemaal naar een ander bedrijf gaan. Het is heel belangrijk om te weten wat jouw concurrentie allemaal doet zodat je daarop kan anticiperen, als je hebt geconstateerd dat de concurrentie veel goedkoper is dan jijzelf, dan is het handig om jouw prijzen daar ook op aan te passen zodat je kan concurreren met jouw concurrentie. Hoe ben jij de concurrentie voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*