De invloeden van design.

Wat voor invloed heeft het design van je product?

Dit heeft meer invloed dan sommige denken, het design van een product is erg belangrijk. Je moet bij het maken van een product goed bedenken op welke doelgroep je gaat richten, ga je voor een hele jonge doelgroep? Dan kan je het beste moderne lettertypes gebruiken en felle opvallende kleuren. Is jouw doelgroep bejaarden? Dan zul je het design van jouw product iets rustiger moeten maken. Het belangrijkste van het designen van een product is het anticiperen op jouw doelgroep. Als het product uiteindelijk in de supermarkt beland wil je natuurlijk dat het opvalt, gebruik daarom eyecatchers, dat zijn elementen uit het design van een product die de aandacht trekken. Dit is erg belangrijk om jouw product op het netvlies van de consumenten te krijgen, voor wat voor design kies jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*